Egy család bővülése mindig nagy öröm.

A várandósság időszaka, az újszülött első még ösztönös mosolya, a baba első születésnapja és még számtalan pillanat, amit érdemes a gyermek cseperedésekor megörökíteni.

Kismama fotózás:

Az örömteli várakozás megörökítését a 30-35 hét közötti időszakra érdemes betervezni, mivel ekkor már minden kismama esetében látványos a kerekded pocak mérete, azonban még viszonylag könnyebben tud mozogni a kismama.

A fotózás körülbelül 1-1,5 órát vesz igénybe. A kiválasztott időpont előtt egy-két héttel mindig egyeztetjük pontosan az igényeket, elképzeléseket és beállításokat, illetve örömmel adunk tanácsot az öltözködés és a különböző kiegészítők tekintetében is.

Újszülött fotózás:

A képek készítésének időpontját érdemes már a baba születése előtt leegyeztetni, hiszen az újszülött fotózását a szülést követő két-három hétben lehet megvalósítani.
Az újszülöttek fotózását tehát maximum 14 napos koráig vállaljuk.

A fotózás a baba hangulatától függően 2-4 órát is igénybe vehet.

Babafotózás, gyermekfotózás:

Az újszülött kort követően a másik megörökítésre érdemes időszak a 6-8 hónap közötti kor, amikor a baba már tud biztonsággal ülni, ami szintén új képi beállításokra ad lehetőséget.
A gyermek 1 éves születésnapját pedig érdemes egy tortamaszatolós fotózással megünnepelni.

Rendkívül közkedvelt a karácsonyi fotózás, amikor a normál fotósorozat mellett karácsonyi díszletek között készítünk képeket.

Családi fotózásokat elsősorban Budapesten és Pest megyében vállalunk!