Kedves Ifjú Pár!

 

Az esküvő közös életetek egyik legfontosabb állomása és egyben egyik legemlékezetesebb élménye.

Ezért amennyiben megtiszteltek minket azzal a feladattal, hogy mi örökítsük meg a nagy napotok eseményeit, mindent megteszünk azért, hogy a Veletek előre leegyeztetett módon, megfelelően előkészítve és gördülékenyen történjen az esküvő fotózása.

Esküvő előtt:

A fotózásra való felkérést követőenszemélyesen egyeztetjük az esküvői fotók készítésének menetét. A fotózásra való felkérést követően személyesen egyeztetjük az esküvői fotók készítésének menetét. Ilyenkor megbeszéljük a teljes menetrendet, egyeztetjük az események időpontjait és helyszíneit, és amennyiben szükséges, szívesen adunk tanácsokat például a beállított fotók helyszínére vonatkozóan. Amennyiben igénylitek, örömmel vállalunk jegyesfotózást is, ennek előnye, hogy már az esküvő előtt megismerhetjük egymást, ezzel is elősegítve a nagy nap fotózásának bensőségesebbé tételét.

Átadás:

Az esküvőt követően elkezdjük a fotók feldolgozását. Az utómunkálatok általában 3-4 hetet vesznek igénybe, a képek átadását 30 napos határidővel tudjuk vállalni! Az elkészült képeket egyedi borítóval ellátott pendrive-on adjuk át.

 

Esküvői fotózást elsősorban Budapesten és Pest megyében vállalunk!