Kismama fotózás

 

A várandósság az egyik legcsodálatosabb időszak egy nő életében. Ez az időszak testben és lélekben is a változás időszaka, amikor egy, kettő vagy esetleg még több új élet érkezik világunkba. Tehát mindenképpen érdemes ezt a testi és lelki átalakulást megörökíteni.

Az örömteli várakozás megörökítését a 30-35 hét közötti időszakra érdemes betervezni, mivel ekkor már minden kismama esetében látványos a kerekded pocak mérete, azonban még viszonylag könnyebben tud mozogni a kismama, A kilencedik hónapig semmiképpen sem érdemes várni, mert előfordulhat, hogy korábban jön a baba és ez a hónap valóban már csak várakozásról és a felkészülésről kell, hogy szóljon.

A képek készítése –időjárástól és igényektől függően- szabad téren vagy stúdióban történik, azonban ha a kismama úgy érzi, neki a legnagyobb biztonságot az otthon adja, természetesen ott is kivitelezhető.

A fotózás körülbelül 1-1,5 órát vesz igénybe. A kiválasztott időpont előtt egy-két héttel mindig egyeztetjük pontosan az igényeket, elképzeléseket és beállításokat, illetve örömmel adunk tanácsot az öltözködés és a különböző kiegészítők tekintetében is.