Esküvői fotózás

 

 

Kedves Ifjú Pár!

Az esküvő közös életetek egyik legfontosabb állomása és egyben egyik legemlékezetesebb élménye.

Ezért amennyiben megtiszteltek minket azzal a   feladattal, hogy mi örökítsük meg a nagy napotok eseményeit, mindent megteszünk azért, hogy a Veletek előre leegyeztetett módon, megfelelően előkészítve és gördülékenyen történjen az esküvő fotózása.

 

 

A fotózásra való felkérést követően személyesen egyeztetjük az esküvői fotók készítésének menetét.

Ilyenkor megbeszéljük a teljes menetrendet, egyeztetjük az események időpontjait és helyszíneit, és amennyiben szükséges, szívesen adunk tanácsokat például a beállított fotók helyszínére vonatkozóan.

Amennyiben igénylitek, örömmel vállalunk jegyesfotózást is, ennek előnye, hogy már az esküvő előtt megismerhetjük egymást, ezzel is elősegítve a nagy nap fotózásának bensőségesebbé tételét.

 

 

 

 

 

 

 

Jegyesfotózás

Célja, hogy jobban megismerkedjünk és a beállított fotózástól eltérő helyen készítsünk rólatok pár képet. Ilyenkor nektek is van lehetőségetek megszokni a fényképezést, mivel nincs rajtatok még a nagy nap nyomása, így ti is felszabadultabbak vagytok.

 Ez a fotózás elsősorban a vidámságról és a jókedvről szól, az a lényeg, hogy kényelmesen érezzétek magatokat.

A jegyesfotózás arra is megfelelő alkalmat ad, hogy kipróbáljatok minket, mint fotósokat, remélhetőleg megerősítve választásotokat. 

 

Szertartások fotózása

A szertartások fotózására mindig a helyszínek korábbi megismerését és felmérését követően már felkészülten érkezünk.

A templomi szertartás előtt már egyeztetünk, hogy a papnak van-e bármilyen különleges igénye, amire figyelnünk kell (mikor fotózhatunk, hova állhatunk, stb.). Nagyon fontos a számunkra, hogy úgy készítsük képeinket, hogy ezzel ne zavarjuk meg a szertartás szentségét.

A polgári szertartás általában könnyedebben szokott zajlani, ilyenkor inkább arra kell figyelni, hogy a különböző események (bevonulás, aláírás, gyűrűfelhúzás, gyertyagyújtás, stb.) nyugodtan, ne elsietve történjenek. Ezekhez általában az esküvő előtti napokban még pár hasznos tanácsot is szoktunk adni.

 

Kreatív fotózás

A kreatív fotózás igényeiteknek megfelelően történhet délelőtt, a szertartásokat megelőzően vagy amennyiben erre van igény, a szertartások és a vacsora között is, vagy akár külön napon. Azonban mindegyik esetben ajánlott legalább 1-1,5 órát hagyni a fotózásra.

Amennyiben nincs elképzelés a fotózás helyszínére vonatkozóan, átbeszéljük a lehetőségeket és örömmel segítünk a kiválasztásban. A megbeszéléskor érdemes az  esetleges esőnapi helyszínt is egyeztetni.

Szoktuk kérni, hogy a kreatív fotózásra egy koszorúslány, tanú, vagy bármelyik barát, rokon kísérjen el, aki a segítségetekre lehet a ruha, csokor, váltócipő tartásában, cipelésében.

 

Vacsora, lakodalom

A lakodalom már valóban az ünneplésről szól. Természetesen ennek a menetét is előre egyeztetjük a köszöntőtől a menyasszonytáncig.

A lakodalom alatt van lehetőségünk több képet készíteni a barátokról, rokonokról, az ünneplésről. A lakodalmi fotókat mindig úgy készítjük, hogy ezzel a táncot és a mulatozást ne zavarjuk meg, mégis megörökítsünk minden vidám pillanatot.

 

 

 

 

Az esküvőt követően elkezdjük a fotók feldolgozását.

Az utómunkálatok általában 3-4 hetet vesznek igénybe, a képek átadását 30 napos határidővel tudjuk vállalni!

Az elkészült képeket egyedi borítóval ellátott DVD-n adjuk át és külön lemezen a zenés slideshowt.