Évek óta élünk boldog házasságban három gyönyörű gyermek szüleiként. A fotózás számunkra igazi szenvedély teli kihívásokkal, mert egymást folyamatosan inspirálva, kiegészítve dolgozunk a fotózások során. Legyen szó esküvőről, keresztelőről, évfordulóról vagy más fontos eseményről, mi megörökítjük a legszebb, legfontosabb pillanatokat, hogy az emlékek örökké fennmaradjanak.

Miért érdemes minket választani?

Immár 5 éves tapasztalattal rendelkezünk az esküvői fotózás területén és ez idő alatt közel 100 esküvőt örökítettünk már meg. Jól ismerjük a szertartások és az egész esküvő menetét, így jól tudjuk, mikor és honnan lehet a legjobb képeket készíteni, nem maradunk le a fontos pillanatokról.

A minőségi szolgáltatásra a legjobb visszajelzés számunkra, hogy a párok, akikkel együtt dolgoztunk, nagy örömmel ajánlanak minket ismerőseinek, barátainak.

Sőt, számos „visszajáró” vendégünk van, mivel a család bővülésekor rendszeresen hívnak minket újszülött-, baba- és gyerekfotózásra azok a párok, akiknek az esküvőjét is mi örökítettük meg.

Kiemelten fontos számunkra, hogy a minőségi szolgáltatást megfizethető áron kínáljuk ügyfeleinknek. Csomagajánlataink megtalálhatóak honlapunkon, amelyek mindig két fotósra értendőek.

Az esküvőkre mindig 3 teljes szett felszereléssel érkezünk, ami biztosítja, hogy ha bármelyik eszköz bármilyen okból kifolyólag meghibásodna, azonnal rendelkezésünkre áll a „csereeszköz”, így emiatt se nekünk se a megrendelőnek nem kell aggódnia.