Évek óta élünk boldog házasságban három gyönyörű gyermek szüleiként. A fotózás számunkra igazi szenvedély teli kihívásokkal, mert egymást folyamatosan inspirálva, kiegészítve dolgozunk a fotózások során. Legyen szó esküvőről, keresztelőről, évfordulóról vagy más fontos eseményről, mi megörökítjük a legszebb, legfontosabb pillanatokat, hogy az emlékek örökké fennmaradjanak.

Miért érdemes minket választani?

Immár 5 éves tapasztalattal rendelkezünk az esküvői fotózás területén és ez idő alatt közel 100 esküvőt örökítettünk már meg. Jól ismerjük a szertartások és az egész esküvő menetét, így jól tudjuk, mikor és honnan lehet a legjobb képeket készíteni, nem maradunk le a fontos pillanatokról.

A minőségi szolgáltatásra a legjobb visszajelzés számunkra, hogy a párok, akikkel együtt dolgoztunk, nagy örömmel ajánlanak minket ismerőseinek, barátainak.

Sőt, számos „visszajáró” vendégünk van, mivel a család bővülésekor rendszeresen hívnak minket újszülött-, baba- és gyerekfotózásra azok a párok, akiknek az esküvőjét is mi örökítettük meg.

Kiemelten fontos számunkra, hogy a minőségi szolgáltatást megfizethető áron kínáljuk ügyfeleinknek. Csomagajánlataink megtalálhatóak honlapunkon, amelyek mindig két fotósra értendőek.

Az esküvőkre mindig 3 teljes szett professzionális felszereléssel érkezünk (full frame gépvázak, nagy fényerejű objektívek).
Mindig van nálunk pót eszköz is (gépváz, objektív, vaku), ami biztosítja, hogy ha bármelyik eszköz bármilyen okból kifolyólag meghibásodna, azonnal rendelkezésünkre áll a „csereeszköz”, így emiatt se nekünk se a megrendelőnek nem kell aggódnia.