Kopaszi gát

Thao és Dung fergeteges lakodalma

 


Ismét egy különleges esküvő részeseivé válhattunk és megörökíthettük, ahogy Thao és Dung egy szabad téri esküvőn romantikus hangulatban kimondta a boldogító igent.

Már a megbeszélés során kiderült, hogy ők is a Rozmaring kertvendéglőben ünnepelnek, ahol a mi lakodalmunk is volt. Mivel jól ismertük a helyet és nagyon szeretjük is, különösen örültünk a véletlen egybeesésnek.

A kreatív fotózásra a számunkra egyik legkedvesebb fotós helyszínt választottuk, így - idén először - a Kopaszi gáton egy nagyon vidám kreatív fotósorozatot készítettünk.

A lakodalomban mindenki felejthetetlenül jól érezte magát és ismételten ízletes és változatos ételeket ehettünk. A fergeteges hangulatot Gyömrő-Molnár Béla vőfély és az OK zenekar biztosította.

 

Élménybeszámoló: 2. Nyári Fotófesztivál

 

Idén június 23-án ismét megrendezésre került a Nyári Fotófesztivál a Kopaszi gáton.

Az idei fesztiválon a legnagyobb újdonság a Kerekasztal beszélgetés volt, ahol négy fotós (név szerint: Völgyi Attila, Radisics Milán, Borzi Vivien és Varga Csaba) tartott egy-egy másfél órás szakmai előadást, ahol lehetőség volt kötetlen beszélgetésre is.

Szelek szárnyán

 

Az esküvői fotózások alkalmával már hozzászoktunk ahhoz, hogy küzdenünk kell a természet elemeivel. Voltak napok, amikor a közelgő eső miatt izgulhattunk, máskor a tűző napsütés jelentett kihívást.

Móni és Gergő szeptemberi fotózásán szintén nem kímélt minket az időjárás. Az esküvő előtti nap végig szakadt az eső, így volt izgalom, vajon a szabadtéri fotózás másnap a Kopaszi-gáton megvalósulhat-e. Szerencsére az esőfelhők elvonultak, azonban nem maguktól, nagyon erős széllökések zavarták el a fehér pamacsokat a fejünk fölül.

Szumeijah és Abdulghafoor: Egy új élmény

 

Amikor megkaptuk a felkérést Szumitól az esküvői fotózásra, a szokásosnál is nagyobb izgalommal vártuk az első találkozót. Tudtuk, hogy ez alkalommal egy más kultúrába nyerünk bepillantást.

A találkozón pillanatok alatt feloldódtunk, ugyanis az ifjú pár vidámsága és kedvessége azonnal magával ragadt minket. Nagyon kedvesen felvilágosítottak minket a muszlim szokásokkal kapcsolatban is, így pontosan tudtuk, mit kell figyelembe vennünk a fotók készítésekor.

Tamara és Zsolt esküvői fotózása

 

Június 9-én egy napsütéses szombati napon örökítettük meg Tamara és Zsolt esküvőjét. A pár a gyönyörű szép Bakáts téri házasságkötő teremben mondta ki egymásnak a boldogító igent. Ezt követően egyik kedvenc helyszínünkön, a Kopaszi-gáton készítettük a kreatív fotókat. A fotózás felszabadult és vidám hangulatban zajlott, így nagyon kellemes volt az étteremhez tartó séta.

Élménybeszámoló: Fotózz Klub Nyári Fotófesztivál

 

Június 24-én egy meleg napos vasárnapon került megrendezésre a Kopaszi gáton a Fotózz klub Nyári Fotófesztiválja.

Mivel még nem jártunk ilyen jellegű rendezvényen, ezért nagy érdeklődéssel és kíváncsisággal indultunk a helyszínre. Körülbelül 10 körül érkeztünk és a hosszú sorból azonnal láttuk, hogy nagy lesz az érdeklődés és nem csak minket vonzottak, a nagy meleg ellenére, a kínált programok. Már a sorban állással töltött várakozás alatt felfigyeltünk a kiállított oldtimer autóra és a készülődő modellekre.

Subscribe to RSS - Kopaszi gát