Esküvő

Thao és Dung fergeteges lakodalma

 


Ismét egy különleges esküvő részeseivé válhattunk és megörökíthettük, ahogy Thao és Dung egy szabad téri esküvőn romantikus hangulatban kimondta a boldogító igent.

Már a megbeszélés során kiderült, hogy ők is a Rozmaring kertvendéglőben ünnepelnek, ahol a mi lakodalmunk is volt. Mivel jól ismertük a helyet és nagyon szeretjük is, különösen örültünk a véletlen egybeesésnek.

A kreatív fotózásra a számunkra egyik legkedvesebb fotós helyszínt választottuk, így - idén először - a Kopaszi gáton egy nagyon vidám kreatív fotósorozatot készítettünk.

A lakodalomban mindenki felejthetetlenül jól érezte magát és ismételten ízletes és változatos ételeket ehettünk. A fergeteges hangulatot Gyömrő-Molnár Béla vőfély és az OK zenekar biztosította.

 

Kati és Balázs focis esküvője

 

Nagyon örülünk annak, amikor olyan vidám párral van lehetőségünk együtt dolgozni, mint Kati és Balázs. Rendkívül élvezem ilyenkor a fotózást, mert a pár boldogsága, öröme és vidámsága teljesen magával ragad minket, és ilyenkor a mi munkánk is sokkal könnyebb.

Őszi ragyogás

 

Az idei esküvői szezont október elején zártuk egy margit-szigeti fotózással. Már a megbeszélések során is észrevettük, hogy Hajni és Zoli között különleges összhang van, amit vidámság és kedvesség kísér.

Marietta és Raymond

 

A szeptember igen sűrűn alakult az esküvői fotózás szempontjából. Amikor Marietta felkeresett minket, bevallom, első alkalommal el kellett utasítanunk a felkérést, mivel a pénteki polgári szertartás megörökítését nem tudtuk vállalni egy másik fotózás miatt. Örömmel vettük, hogy az ifjú pár így is minket választott az egyházi szertartás fényképezésére és az azt követő kreatív sorozat elkészítésére.

Szelek szárnyán

 

Az esküvői fotózások alkalmával már hozzászoktunk ahhoz, hogy küzdenünk kell a természet elemeivel. Voltak napok, amikor a közelgő eső miatt izgulhattunk, máskor a tűző napsütés jelentett kihívást.

Móni és Gergő szeptemberi fotózásán szintén nem kímélt minket az időjárás. Az esküvő előtti nap végig szakadt az eső, így volt izgalom, vajon a szabadtéri fotózás másnap a Kopaszi-gáton megvalósulhat-e. Szerencsére az esőfelhők elvonultak, azonban nem maguktól, nagyon erős széllökések zavarták el a fehér pamacsokat a fejünk fölül.

Móni és Józsi sváb lakodalma

 

Augusztus közepén Dunaharasztin örökítettünk meg egy igazán nagyszabású hagyományos sváb esküvőt. A nagy nap minden eseményét végigkísértük a lánykikéréstől a menyecsketáncig. Mivel elég sok időnk jutott a kreatív fotózásra, így több helyszínen is volt lehetőségünk képeket készíteni.

Ildi és István esküvője

Nagy izgalommal vártuk júliusban Ildi és István esküvőjét. A párt már korábbról ismertük és többször volt lehetőségünk beszélgetni az esküvő előtt, így könnyen megtaláltuk a közös hangot.

A szertartáson még éreztük a pár izgalmát, ami a lagzi idejére teljesen feloldódott és nagy öröm volt látni, ahogy átadták magukat a vidámságnak és felszabadult mulatságnak.

Bevallom, mindig izgulok a képek átadásakor, hogy a képek tetszeni fognak-e az ügyfélnek. Most azonban nem volt bennem félelem, mivel a slideshow megtekintésekor annyira meghatódtam, hogy pár könnycseppet is elmorzsoltam és szerencsére az ifjú feleségre is ilyen hatással voltak a képek.

Ági és Imre baráti ajándéka

 

Nemrégiben elgondolkoztunk azon, hogy bevezetjük az ajándékutalványt is, mivel ismételten egy nagyon kedves baráti társaság lepte meg az ifjú párt az esküvői fotózással.

Szumeijah és Abdulghafoor: Egy új élmény

 

Amikor megkaptuk a felkérést Szumitól az esküvői fotózásra, a szokásosnál is nagyobb izgalommal vártuk az első találkozót. Tudtuk, hogy ez alkalommal egy más kultúrába nyerünk bepillantást.

A találkozón pillanatok alatt feloldódtunk, ugyanis az ifjú pár vidámsága és kedvessége azonnal magával ragadt minket. Nagyon kedvesen felvilágosítottak minket a muszlim szokásokkal kapcsolatban is, így pontosan tudtuk, mit kell figyelembe vennünk a fotók készítésekor.

Tamara és Zsolt esküvői fotózása

 

Június 9-én egy napsütéses szombati napon örökítettük meg Tamara és Zsolt esküvőjét. A pár a gyönyörű szép Bakáts téri házasságkötő teremben mondta ki egymásnak a boldogító igent. Ezt követően egyik kedvenc helyszínünkön, a Kopaszi-gáton készítettük a kreatív fotókat. A fotózás felszabadult és vidám hangulatban zajlott, így nagyon kellemes volt az étteremhez tartó séta.

Oldalak

Subscribe to RSS - Esküvő