Élmények

Élménybeszámoló: 2. Nyári Fotófesztivál

 

Idén június 23-án ismét megrendezésre került a Nyári Fotófesztivál a Kopaszi gáton.

Az idei fesztiválon a legnagyobb újdonság a Kerekasztal beszélgetés volt, ahol négy fotós (név szerint: Völgyi Attila, Radisics Milán, Borzi Vivien és Varga Csaba) tartott egy-egy másfél órás szakmai előadást, ahol lehetőség volt kötetlen beszélgetésre is.

Élménybeszámoló: II. Goldtimer nyílt nap

 

Az oltimer autók és repülőgépek iránt rajongók nagy örömére április 21-én immár másodszorra került megrendezésre a Goldtimer-nap a budaörsi repülőtéren. Mivel Balázs nagy szerelmese a repülőgépeknek, semmiképpen sem hagyhattuk ki ezt a vasárnapi programot.

Élménybeszámoló: PHOTOEXPO Fotós szakmai kiállítás

 

Október közepén a Lurdy-házban került megrendezésre az idei év egyik legnagyobb fotós szakmai kiállítása a PHOTOEXPO szervezésében.
Ahogy a nyári fotófesztiválra korábban, erre is ellátogattunk, hogy ismerkedjünk az új termékekkel, szolgáltatásokkal, technikai lehetőségekkel. A nyári fesztiválhoz hasonlóan itt is jelen volt a Nikon magyarországi képviselete, így mint ennek a márkának használói, lehetőségünk volt kipróbálni az év nagy újdonságait, mint pl.: a Nikon új gépvázait, a D600-t és a D800-t és több új objektívet is.

Nyaral a Nagy család

 

Augusztus elején végre számunkra is elérkezett a jól megérdemelt pihenés ideje. A Tisza-tóhoz utaztunk Poroszlóra.

Élménybeszámoló: Fotózz Klub Nyári Fotófesztivál

 

Június 24-én egy meleg napos vasárnapon került megrendezésre a Kopaszi gáton a Fotózz klub Nyári Fotófesztiválja.

Mivel még nem jártunk ilyen jellegű rendezvényen, ezért nagy érdeklődéssel és kíváncsisággal indultunk a helyszínre. Körülbelül 10 körül érkeztünk és a hosszú sorból azonnal láttuk, hogy nagy lesz az érdeklődés és nem csak minket vonzottak, a nagy meleg ellenére, a kínált programok. Már a sorban állással töltött várakozás alatt felfigyeltünk a kiállított oldtimer autóra és a készülődő modellekre.

Subscribe to RSS - Élmények