iza blogja

Feketén-fehéren

 

A fekete-fehér képek különleges hangulatot árasztanak. Sok alkotás fekete-fehér változata inkább kelt drámai, elgondolkoztató és egyedi hatást, mint színes társa. Bizonyos művekben sokkal jobban visszajön a fény-árnyék játéka a színek figyelemelterelése nélkül.

Hogyan válasszunk esküvői szolgáltatót?

 

Az év eleje országszerte az esküvői kiállítások és vásárok időszaka. Ilyenkor kezdi meg a legtöbb jegyespár a szolgáltatók utáni keresgélést, ezért általánosságban szeretnék néhány praktikus tanácsot adni azoknak a pároknak, akik éppen most kezdenek alámerülni az ajánlatok tömege alatt és esetleg kissé elbizonytalanodva próbálják megtalálni a nekik megfelelő szolgáltatót.

Dani 3. éve

Dani fiúnk ma töltötte  be harmadik évét. Ime pár kép ebből az évből:

 

Mikulás

Bár hó helyett eső esik, reméljük a Mikulás azért mindenhova eljutott.

Megújultunk

 

Már több, mint egy éve jelent meg utolsó blogbejegyzésünk és a facebook oldalunkat se frissítettük túl gyakran.

A háttérben azonban sokat dolgoztunk, nemcsak a naptárunk telt meg az esküvői szezonban, de új honlapunk is elkészült. Arra törekedtünk, hogy egy áttekinthető és felhasználóbarát honlapot készítsünk.

Emellett galériánkat is frissítettük a 2013. és 2014. évi szezon képeivel.

Thao és Dung fergeteges lakodalma

 


Ismét egy különleges esküvő részeseivé válhattunk és megörökíthettük, ahogy Thao és Dung egy szabad téri esküvőn romantikus hangulatban kimondta a boldogító igent.

Már a megbeszélés során kiderült, hogy ők is a Rozmaring kertvendéglőben ünnepelnek, ahol a mi lakodalmunk is volt. Mivel jól ismertük a helyet és nagyon szeretjük is, különösen örültünk a véletlen egybeesésnek.

A kreatív fotózásra a számunkra egyik legkedvesebb fotós helyszínt választottuk, így - idén először - a Kopaszi gáton egy nagyon vidám kreatív fotósorozatot készítettünk.

A lakodalomban mindenki felejthetetlenül jól érezte magát és ismételten ízletes és változatos ételeket ehettünk. A fergeteges hangulatot Gyömrő-Molnár Béla vőfély és az OK zenekar biztosította.

 

Élménybeszámoló: 2. Nyári Fotófesztivál

 

Idén június 23-án ismét megrendezésre került a Nyári Fotófesztivál a Kopaszi gáton.

Az idei fesztiválon a legnagyobb újdonság a Kerekasztal beszélgetés volt, ahol négy fotós (név szerint: Völgyi Attila, Radisics Milán, Borzi Vivien és Varga Csaba) tartott egy-egy másfél órás szakmai előadást, ahol lehetőség volt kötetlen beszélgetésre is.

Kati és Balázs focis esküvője

 

Nagyon örülünk annak, amikor olyan vidám párral van lehetőségünk együtt dolgozni, mint Kati és Balázs. Rendkívül élvezem ilyenkor a fotózást, mert a pár boldogsága, öröme és vidámsága teljesen magával ragad minket, és ilyenkor a mi munkánk is sokkal könnyebb.

Árvíz 2013

 

Szerencsére a Duna már visszaapadt, ami június elején tetőzött. A vízállás megdöntötte a 2006-ban mért eddigi legmagasabb rekordot.

Június 8-án az esőzés után mi is kilátogattunk a Batthyány térre, ahol akkor is folytak a védekezési munkálatok.

Az esőt követően egy bíztatást jelentő szivárvány jelent meg az égen, amit jó ómennek tekintettünk.

Anyák napi fotózás és terepszemle

 

Májusban már nekünk is elkezdődött az igazi esküvői szezon. Szerencsére eddig mindig szerencsénk volt és az eső elkerült minket és párjainkat a fotózások során.

Mivel szeretjük az éles fotózások előtt átnézni a helyszíneket, ezért május elején, pontosabban 5-én, anyák napján kilátogattunk a Margitszigetre egy kis gyakorló fotózásra.

Oldalak

Subscribe to RSS - iza blogja