Viszlát 2012, Helló 2013!

Ez az év nagy örömmel kezdődött számunkra, mert megszületett fiúnk, Dániel. 2012-ben az új élet megérkezésével szinte egy időben indítottuk el honlapunkat is. Ezzel megvalósítva korábbi terveinket, immár intenzívebben hirdettük fotós szolgáltatásainkat.

Nagy örömünkre már az első évben a vártnál több megbízást kaptuk, amivel nemcsak új ügyfelekkel, de jó ismerősökkel és barátokkal is gazdagodtunk. Az idei évben közel két tucat esküvőt örökítettünk meg, ahol nem csak az ifjú párokat, de családjaikat, barátaikat, szokásaikat és kultúrájukat is megismerhettük.

Együtt várakoztunk kismamákkal az új családtag érkezésére, betekintettünk nyüzsgő nagycsaládok életébe, osztoztunk a keresztelők ünnepi hangulatában. A 2012-es évet számos örömteli és boldog pillanat emlékével gazdagabban zárjuk és nagy várakozással tekintünk az új, 2013-as esztendő elé.

Az új évet megújult honlapunkkal és ügyfeleink igényeire szabott ajánlatokkal várjuk. Reményeink szerint még több boldogító igen, gyarapodó család és szép új élmény megörökítése vár ránk.