Őszi ragyogás

Az idei esküvői szezont október elején zártuk egy margit-szigeti fotózással. Már a megbeszélések során is észrevettük, hogy Hajni és Zoli között különleges összhang van, amit vidámság és kedvesség kísér.

A gyönyörű napsütéses időben nagy lendülettel és felszabadultsággal érkeztünk a helyszínre és vártuk az ifjú pár érkezését…és vártunk…és még mindig vártunk. Majd csörgött a telefon, hogy az autóval gond támadt, ezért még fél óra késéssel tervezzünk. Ekkor még inkább örültünk annak, hogy a megbeszélések során sok időt terveztünk a szabadtéri fotózásra, így a hirtelen közbejött késés ellenére is volt időnk megfelelően kivitelezni a kreatív sorozatot.

Fontos volt, hogy a várakozás is könnyed és vidám legyen, mivel rajtunk nem mutatkozhat a feszültség vagy a stressz egy pillanatra sem. Ezért a jókedv megtartása érdekében- az előkészületek után- az autórádió zenéjére táncoltunk a parkolóban.

Miután megérkezett a pár, megigazgattuk még Hajni ruháját és kezdődhetett is a fényképezés. Szerencsére a stressz jeleitől hamar megszabadítottuk a párt. Így az elkészült képeken is látható a könnyedség, a derű és az őszinte szerelem.