Marietta és Raymond

A szeptember igen sűrűn alakult az esküvői fotózás szempontjából. Amikor Marietta felkeresett minket, bevallom, első alkalommal el kellett utasítanunk a felkérést, mivel a pénteki polgári szertartás megörökítését nem tudtuk vállalni egy másik fotózás miatt. Örömmel vettük, hogy az ifjú pár így is minket választott az egyházi szertartás fényképezésére és az azt követő kreatív sorozat elkészítésére.

Vasárnap szerencsére gyönyörű időjárásban volt részünk. Az egyházi szertartás miatt kicsit izgultunk- mivel még nem jártunk korábban adventista esküvőn-, azonban a szertartás bensőségessége és a pap humora igazán magával ragadó volt. Különösen tetszett az a figyelmesség, hogy Raymond amerikai származására tekintettel a teljes szertartást két nyelven (magyarul és angolul) tartották.

 

A szertartást követően egy kis állófogadást tartottak a vendégeknek. Itt a helyszín adta lehetőségeknek köszönhetően megvalósíthattam egy régi elképzelésemet és elkészíthettem a szív alakú csoportképet.

>

 

 

Az állófogadást követően a kreatív fotózás választott helyszínére, a Margit-szigetre siettünk. Szerencsére naplemente előtt megérkeztünk, így sikerült még pár igazán szép felvételt csinálnunk, mielőtt ránk sötétedett.