Szelek szárnyán

Az esküvői fotózások alkalmával már hozzászoktunk ahhoz, hogy küzdenünk kell a természet elemeivel. Voltak napok, amikor a közelgő eső miatt izgulhattunk, máskor a tűző napsütés jelentett kihívást.

Móni és Gergő szeptemberi fotózásán szintén nem kímélt minket az időjárás. Az esküvő előtti nap végig szakadt az eső, így volt izgalom, vajon a szabadtéri fotózás másnap a Kopaszi-gáton megvalósulhat-e. Szerencsére az esőfelhők elvonultak, azonban nem maguktól, nagyon erős széllökések zavarták el a fehér pamacsokat a fejünk fölül.

Felhő szinte egy sem volt az égen, a nap szikrázott és a szél nagy erőkkel borzolta a fák ágait. Ez az időjárás nem is tántorított el minket a szabadtéri fotók elkészítésétől, de nem csak mi voltunk ilyen kitartóak. Rajtunk kívül még öt párt láttunk, akik szintén ezt a helyszínt választották a kreatív fotózáshoz. Így -bár igen nagy a Kopaszi-gát területe- bizony előfordult, hogy egy-egy helyszínnél várakozni kellett. Az árnyékolás sem volt ez alkalommal egyszerű, mert a derítőlapommal nem egyszer repültem el majdnem, mint Marry Poppins az esernyőjével. Az ifjú pár nagyon szeretett volna buborékos képeket is, azonban az erős szél nem volt nagy barátja a buborékfújó gépnek. Így próbáltunk szélcsendes helyet keresni…és nagy nehezen sikerült is találni, ahol a buborékokat is lencsevégre kaptuk.

Szerencsére mire a pár örök hűséget fogadott, addigra a szél is lecsendesedett, így a csoportképeket már teljesen ideális körülmények között készíthettük el a Feneketlen-tónál.