Élménybeszámoló: Fotózz Klub Nyári Fotófesztivál

Június 24-én egy meleg napos vasárnapon került megrendezésre a Kopaszi gáton a Fotózz klub Nyári Fotófesztiválja.

Mivel még nem jártunk ilyen jellegű rendezvényen, ezért nagy érdeklődéssel és kíváncsisággal indultunk a helyszínre. Körülbelül 10 körül érkeztünk és a hosszú sorból azonnal láttuk, hogy nagy lesz az érdeklődés és nem csak minket vonzottak, a nagy meleg ellenére, a kínált programok. Már a sorban állással töltött várakozás alatt felfigyeltünk a kiállított oldtimer autóra és a készülődő modellekre.

Az Öböl rendezvényházba bejutva megszereztük a kék karszalagjainkat, amivel végre szabadon kattintgathattunk. A rendezvénytermen belül is sok fotótémával készültek a szervezők, divat és glamour modellek bevilágított mobilstúdióban várták a résztvevőket. A pavilon felső szintjén nagy örömünkre a Nikon is képviseltette magát és több különböző gépvázat és objektívet is volt lehetőségünk kipróbálni. A szabadban sétálgatva egy kedves és szép modellpáros közreműködésével az esküvői fotózást is gyakorolhattuk.

A különböző témák melletti rendezők is szívesen segítettek a fotósoknak és örömmel válaszoltak minden kérdésre. Az egyetlen csalódást az előadások jelentették, mivel ezek elsősorban termékbemutatók voltak, amik különösebben nem is törekedtek a fotós ismereteket bővítésére.

Összességében elégedettek voltunk a rendezvénnyel, mivel alacsony áron (A belépő díja 1800 Ft/ fő) igen sok fotózási lehetőséget biztosítottak a szervezők és a rendezvény hangulata is nagyon kellemes volt. Elégedetten sok szép képpel és tapasztalattal gazdagabban tértünk haza. Megérte elmenni!

Kedvenc képeink a rendezvényről: